vergroot deze foto
Aan Tafel !
Agenda

Welkom Aan Tafel!

Iedere vrijdag serveren
   wij een heerlijk,
   door ons samengesteld,
   4-gangen diner,
   voor een vaste prijs
   van € 29,95 exclusief
   wijn en overige dranken.

Wij nodigen u uit om
   aan de lange tafel
   aan te schuiven en
   u te laten verrassen.
Maar wel graag vooraf
   reserveren via e-mail of Telefoon: 06-43 53 00 55.

Locatie: Proeflokaal
   Erik’s Delicatessen
   Beukenplein 14-16
   1091 KH AmsterdamTaxi Over Water
Tijdens het weekend van 4 tot 6 aug. willen we alvast wat
proef gaan varen, gelijk met het Varend Corso.
Sinds de watertaxi vaart onder de vlag van de Stichting
Stunt (Sociale Trajecten met Uitzicht op Nieuwe Toekomst,
mooi hè?) is het project letterlijk terecht gekomen in een stroomversnelling. We denken tijdens De Donkere Dagen van Delft in de vaart te gaan.
Maar dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan dus houd de kranten, radio en TV in de gaten. Of meld je nu alvast aan voor de Delta Nieuwsbrief.

Connexxion
Na de schoolvakantie (eerst nog een weekje last minute naar Galicia, Toscane, Wales of Nordic Country ;-) ga ik voor Connexxion het leerlingenvervoer verzorgen tussen Delft en Hilligersberg + Ommoord.’De grote jongens krijgen een taxivergunning’. Lees hier meer.
Westerpop
Alweer de 17e editie op 25 en 26 augustus, van het altijd gezellige Westerpop. Dit jaar doen wij van de Delftse Muziek Projecten er verslag van en bovendien zit er op mijn 45e verjaardag een speciale Westerpop bijlage bij de Delftse Post! Mocht je die nou onverhoopt niet in de bus krijgen kijk dan hier voor het allerlaatste nieuws!

TOP weekend
Op 1 september opent het Techniek Ontmoetings Punt officieel haar deuren aan de Hippolytusbuurt (naast TIP en de hippe nieuwe tent The Bounge). We zijn overigens nog op zoek naar vrijwilligers van divers pluimage.
Het eerste weekend van september kunnen we kiezen uit de Wereldhavendagen in Rotterdam, Panna Blues Live @ Club Noviteit in Monster, the Red Sea Sharks op het Delftse Doelenplein of een rondje Kunst in Dordrecht.
Oja, Evenemententerrein Lijm & Cultuur wordt ook nog officieel geopend.....

Open Monumentendag
Altijd de moeite waard: op 9 september mag je weer overal op en in. Dit lijkt me errug leuk dan even.

Unmade Beds
Theater de Veste presenteert i.s.m. Lijm & Cultuur: Een relationeel drama dat je zeldzaam dicht op de huid zit. Dat is ‘Unmade Beds’, een combinatie van een intieme live ontmoeting en een filmische vertelling op een voor theater ongewone locatie. Helaas lees ik op de site van Panama Pictures dat deze voorstelling is uitverkocht. Misschien vind je hier nog een plaatsje bij jou in de buurt!

Rock Around the Jukebox
Op het Autotron terrein zijn meer dan 250 standhouders aanwezig. Buiten het enorme aanbod aan jukeboxen treft men er ook andere items aan als 45 4Ever singles, flipperkasten, kleding, reclameborden en nog veel meer uit de periode 1945-1979. Verder is er live muziek aanwezig en komen vele bezoekers “in stijl” naar dit evenement met hun oldtimer.

Ardennen Weekend
Na het bizar Bazar weekend in mei is het nu tijd voor de 45'ers meiden om een geschikte locatie te zoeken. Schrijf maar in je agenda: 14 en 15 oct. en breng gerust wat vrienden, huisdieren en kinderen mee.

Dutch Design
Op 21 en 22 oct. doen we duts.

Moordwijven
De veelzijdige Loes Luca zet in de one-woman-show ‘Moordwijven’ in zes stekelige scènes even zo veel verschillende vrouwen neer, allen in gevecht met het leven. In de vertaling van Jules Deelder, ik zie nergens dat het uitverkocht is, vreemd!

Groove Masters
Op 2 nov 2006, wederom in Theater de Veste, zijn The Five Great Guitars terug met hun nieuwe programma. Met Jan Kuiper, superieur jazzgitarist en India Groove specialist; Harry Sacksioni, top gitarist die als geen ander akkoorden en melodie samenvlecht tot een onnavolgbare Groove machine; Zoumana Diarra, koning van de Malinese Desert blues en snarenvirtuoos + gitaarbassist Digmon Roovers, winnaar van de Dutch Jazz Competition in de groep Jamesz als vertrouwde gezichten van de afgelopen tournee's, wordt het komende seizoen het kwintet gecompleteerd met Erwin Java, de mythische gitaarheld uit bands van Harry Muskee en Herman Brood, die vooral de slide Guitar partijen voor zijn rekening neemt. Mocht dit uitverkocht zijn dan treden The Five Great Guitars in december op, met niemand minder dan gitaarlegende Larry Carlton, in een korte serie optredens onder de titel Groove Masters XL.

Blues aan Zee
Op 4 nov 2006, wederom in Noviteit Monster, BaZ Festival met Flavium, Dicky Greenwood, Peter Lavell, The Burittos en Eelco Gelling met band.
On top of it all, all the way from Belgium: Half a Bottle, aanvang optredens 20.00. uur. Toegang 18 euro, leden 10 Euro.

Dellufse Dingus
Alles over Delftse Muziek Projecten lees je in de vrijdageditie van de Delftse Post, vergezeld door een Uitagenda onder redactie van Me, myself & Polle. C.U. U.P.

The Original Postman [16 Aug 2004 - 10:51]

Hallo,

Aangezien ik met vakantie ben en nu pas zie dat het vervolg van de agenda niet staat op het plekje waar het hoort te staan, zal ik zelf maar wat posten. Nog een mazzel dat ik m'n laptoppie bij me heb om mijn presentatie voor de 26e voor te bereiden 8-p.

De data van CEL 7 staan natuurlijk al lang in jullie agenda. Maar vanaf vandaag kan je bij het Kapelletje reserveren. Alléén bij het Kapelletje en dat moet je zelf doen!!!
Toegangsprijs is slechts € 5, gaat dat zien!
Kom op en pak gelijk de telefoon: 010 - 466 77 78 (voor het is uitverkocht ... ;-).

Dan volgt hier het vervolg van de Agenda:
Van 20 tot en met 22 augustus vindt in Dordrecht de 7e editie van het Arrow Big Rivers Rhythm & Blues Festival plaats.
Op verschillende podia verspreid over het zogenaamde "havenlint" en de pleinen van Dordrecht zullen optredens plaatsvinden van o.a. Ten Years After, Julian Sas, J.P. Rena & Terrawheel en nog vele anderen.

Dit jaar zal op 27 en 28 augustus alweer de 15e editie van het gratis toegankelijke Westerpop plaatsvinden.
Het festival is één van de gezelligste festivals van Nederland, mede door de opzet en de ligging vlakbij het historische centrum van Delft. Ook dit jaar kan je weer genieten van een gevarieerde (inter)nationale programmering, een festivalmarkt en straattheater.
Uiteraard heeft www.westerpop.nl, naast publiekstrekker Jovink & de Voederbietels, nog meer in petto voor deze extra feestelijke editie. Kom dus regelmatig terug naar deze site voor het allerlaatste nieuws.

Het Nationaal Toneel speelt Niemandsland van Harold Pinter op 01-10-04 om 20.15 in Theater de Veste, info aan de kassa (015 - 212 13 12) of op www.theaterdeveste.nl.
Visit: http://www.soul-man.nl


Hotes [23 Aug 2004 - 22:12]

Ha Joep,

Ik zag dat op de site www.amateurtheater.nl en op deze site de verkeerde aanvangstijd staat voor zondag. Daar staat 15.00 uur, moet 14.30 uur zijn!

Youp, willen je dat (laten) aanpassen?

Thanks,

Hotes
Visit: http://www.cel7.nl


Juke Boxman [18 Sep 2004 - 16:09]

Wie gaat er mee naar de Jukebox beurs?

9-10 oktober: Rock around the Jukebox te Autotron, Rosmalen.

15 mei 2005: Rock around the Jukebox Open Air te Autotron, Rosmalen.

Info: ?De Jukebox Fanaat? of Tel. 073-5218889. Zie http://www.jukeboxfanaat.nl/

Noteer deze datum vast in je agenda!

Visit: http://www.jukeboxfanaat.nl


Dan Lourdes [10 Nov 2004 - 21:23]

Hallo Herfstkinders,

Omdat een postje me net even iets makkelijker afgaat dan een upload nog maar ff 1x de agenda voor deze maand op deze manier.

Vorige week door een jammerlijk gevalletje SEH het optreden van Ten Years After in Speakers moeten verzaken. Jammer, de recencies beschreven een puike blues-set.

Nee, dan Lourdes! De 11e staat Bertje Vissser in Theater de Veste. Dat is ruim uitverkocht maar misschien zijn er nog geretourneerde kaarten te scoren aan de kassa.

Het weekend van 13 nov vindt dan eindelijk het 45-ers Cocooning Weekend plaats. Aangezien Crossing Borders ook uitverkocht is zullen we waarschijnlijk Monty's grensoverscheidende Enzyklo Pythonia vertonen in de Art & Soul lounge. Aanmelden is nog mogelijk!

Het weekend daarop is schoon- en stiefmoeder weekend en de week daarna wordt er alweer vergaderd over de Mooi Weer Spelen 2005.

Laatste item: Wie gaat er mee naar het Sinterklaas surprise avond met 3 gangen diner van Vlaanderen op 5 december?

C.U. U.P.
Visit: http://www.45-4Ever.nl


Tubesman [13 Dec 2004 - 16:55]

Het is goed om te weten dat er in deze donk're dagen voor Kerst een lichtjesavond georganiseerd wordt. Traditioneel begint die met het ontsteken van de kerstboom. Dat gebeurt op dinsdag 14 december. Het is die avond heel gezellig in de delftse binnenstad en er zijn allerlei activiteiten: de kerstman is er, muziek, ijssculpturen, fakkellopers en allerlei acteurs, die gekleed zijn in een dracht uit de tijd van Charles Dickens.
Welke activiteiten waar plaatsvinden staat op http://www.delft.nl/stadsportal/portals/delft-nl/content.asp?

De 16e staan wij op plateauzolen bij het enige optreden van the Tubes in Nederland!
Gefreakte rockshows vol verkleedpartijen, dat is waarmee de Amerikaanse Tubes beroemd zijn geworden. Kaarten via de Boerderij in Zoetermeer of Ticketservice: http://www.ticketmaster.nl/cgi/request.cgi?EVNT=TUB1612
De website van the Tubes vind je op http://www.the-tubes.com/

Zaterdag de 18e kan je je nog aanmelden voor een voorproefje van de Mooi Weer Spelen. Behalve dat je de nieuwe cateraar mag uitproberen loop je wel het risico geronseld te worden als MWS vrijwilliger. Maar dat heb je altijd al willen worden dus wat weerhoud je?

Op de eerste dag van de winter houdt Sjaak Bral het oude jaar al voor gezien in Theater De Veste: Vaarwel 2004!
Zo te zien kan je nog kaarten bestellen via http://www.theaterdeveste.nl/bestel.php?ses=&show_id=1142.

Wegens omstandigheden gaan we met Kerst toch maar niet naar Maastricht, het alternatief is een Tapasavond bij El Raco (www.elraco.nl). Daar laten ze de kerstkinders graag meedelen in de Spaanse warmte. Paco twijfelde nog of hij speciaal voor ons open zou gaan dus wij nodigen je graag uit om kennis te maken met dit stukje Spanje langs de Voorburgse Vliet (= Spaans voor Schie ;-)!

De 29e is het dan eindelijk zover, het uitgestelde Soelmannen diner in huiskamercafe/restaurant www.oortjeshekken.nl (Hotel in de Ooijpolder). Ook de Millinger Theetuin en het Wilderniscafe staan weer op het programma.
Aansluitend gevolgd door een prachtige wandeling tussen de loslopende Galloway koeien en de Konik paarden langs de Bison baai.

Wie heeft er een swingend idee voor Oud & Nieuw? Als we tussen 4 en 6 (1 jan. n.m.) maar wel live aanwezig kunnen zijn bij de nieuwjaarsuitzending van Delft op Zaterdag vanuit Speakers. Gepresenteerd door o.a. Stefanie de Klerk.

Ik wil deze post besluiten met het EK schaatsen 7 t/m 9 jan. in Thialff Heerenveen.
De 45'ers delegatie is te herkennen aan een roze feigling duck, een zweedse kippekop, een rasta scuba diver en een laptop met beerenburg infuus. Wat hebben we dan eigenlijk geboekt:
- Een huisje voor 6 in Villapark Langweer van 7 t/m 10 januari (kijk maar eens op http://www.villaparklangweer.nl/....MOOI! )
- 3 x 2 persoons bed met verse friese lakens, lekker knus.
- Geen enkele koek en zopie, dus zelf meenemen!
- 40 eieren, Gerrit gaat ze bakken heeft ie beloofd.
- Toegang op 7, 8, 9 januari tot de schaatsbaan en de reis per bus er naar toe.
- Geen annuleringsverzekering, dus geheel op eigen risico.
- De schoonmaakster is dan weer wel inclusief.
Omdat het voor de snelle beslisser was heb je pech als je dit nu al legendarische evenement vanuit je eigen dolby surround zal moeten gadeslaan. Deuren en ramen open zetten mag wel maar brengt de warmte van de Surhuuster Dakkapel of Kleintje Pils niet echt dichterbij.

Oet zoens, Joep doeJ.

Visit: http://45 4Ever


Billy Bluesman [19 Jan 2005 - 23:19]

Delftse muzikanten slaan een brug

DELFT AID op 2 lokaties:

CD-presentatie
Auditorium Verderop
15-01 21.00 uur
Presentatie: Willem de Bie
Entree: ? 5,55

Cabaretnacht
Theater de Veste
15-01 21.00 uur
Presentatie: Karin Bruers
Kaarten aan de kassa: 015 - 212 13 12

De opbrengst komt volledig ten goede aan Giro 555 voor de getroffenen van de ramp in Azi?. Kor van Velzen componeerde speciaal hiervoor de song ?We slaan een brug?. Verder staan er zestien bonustracks op van onder anderen Alquin, Henk Koorn (Hallo Venray) en Polle Eduard. De CD ligt vanaf 15 januari in alle CD-zaken in Delft en kost 10 euro.

Ook een videoclip is regelmatig te zien op TV West. De organisatie verwacht met deze actie meer dan 10.000 euro bijeen te brengen. Meer info is te vinden op www.delftaid.nl

Elke derde zondag van de maanden september t/m mei bent u welkom in:
Caf?-Restaurant Royal waar Stichting Jambe een zondichtmiddag organiseert.
16 januari 2005 - aanvang 14.00 uur
Het programma kan je bekijken op www.jambedelft.com/index.html
Hey, is dat niet Simon? En wie zit daar zo aandachtig te luisteren (met die nozemiene in z'n rug ;-)? Entree: ? 3,50

Delta Mixed Recreanten Volleybaltoernooi
Zaterdag 22 januari van 10:00 tot 17:00 uur.
Net als vorig jaar moet elk team minimaal 2 dames in het veld hebben. Het Soul-team heeft inmiddels 2 kanjers (en 5 lelijke mannen) weten te contracteren.
Meer info is te vinden op www.vvdelta.nl/ onder het kopje Recreanten.

Golden Palace: SI SI SI
Vrijdag 4 februari, aanvang 20:15 uur.
In clubhuis ?De Veste? is het elke avond instuif. Een wonderlijk mengsel van stadsbewoners kruipt bij elkaar in het meedogenloze licht van tl-buizen en zoekt troost bij de koffie automaat. Een muzikale tragi-comedy in een notendop!
Of het uitverkocht is kan je nakijken op www.theaterdeveste.nl/programma

Kunstveiling 555 : 13 feb v/a 14.00 uur.
Sigarenfabriek.nl : Brab. Turfmarkt, Delft.
De stichting Kunstdoelen organiseert van 27 jan t/m 13 feb een tentoonstelling van kunstwerken, geschonken door kunstenaars.

45'ers weekend: 19/20 februari
Het plan is om zaterdag de trein te nemen vanuit Delft of DenHaag en om 12.00 uur aan te komen in Hotel de Botel in Amsterdam (georganiseerd door Ellen),
waar we om 13.00uur aan de stadswandeling gaan beginnen, (georganiseerd door Betty) met als onderbreking een heerlijke lunch!
Na de wandeling is er de keuze tussen winkelen of een bezoek aan een echt Amsterdams caf?!
Om half 8 gaan we in een gezellig restaurantje eten, (georganiseerd door Els) om daarna nog een wandeling over de Wallen te maken gevolgd door een kroegentocht!
Zondag is er ontbijt, gevolgd door een museum bezoek (georganiseerd door Marijke).
Daarna is er nog tijd voor een overheerlijke lunch om dan de trein weer terug naar Delft en Den Haag te nemen (en vanuit daar verder door te reizen!)
Visit: http://bluesman.jouwpagina.nl/


Velo Tax [23 Mrt 2005 - 16:49]

De expositie LAB Bacinol loopt nog tot en met zondag 3 april. Geopend van donderdag
tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Dit jaar valt de lente in op 12-03 21.00 uur
Neem je vrolijkste kleertjes,
je eigen drankjes, lieverds en dansmuziek mee naar de Aloha Bernhard Camping!!

Vrijdag 18 maart van 22.00 tot 03.00 uur: Rocknight met DJLuuk.nl. Lokatie: Grandcafe Verderop. Voorverkoop ?4, aan de deur ?5.
Info: 015 - 212 5777 + www.verderop.nl

Maandag 21 maart ben ik als Project Co?rdinator bij Velotaxi Delft begonnen. Op zaterdag 2 april gaat de Rabobank Velotaxi Woonestafette 2005 van start. 12 steden in 12 weken om hun hypotheken meer bekendheid te geven. Verder moet de voormalige Ham-garage a/d Houttuinen ingericht worden als fietstaxicentrale voor het komende seizoen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de marketing. We hebben een landelijke licentie en er zijn al aanvragen uit Gouda, Groningen, Maastricht en Rotterdam binnen. Kijk voor meer info op www.velotaxidelft.nl!

Goeie Zaken! Ge?nspireerd door het succes van ?Caveman? staat Peter Faber opnieuw solo op het toneel. Maar het wordt geen gewone solo. In zeven bedrijven behandelt hij de meest uiteenlopende zaken om uiteindelijk terecht te komen bij het motto van Hamlet: To be or not to be. 23 maart in Theater De Veste, info: www.ikwilerheen.nl/toneel/voorst/goeie.htm

25 maart belooft een goede vrijdag te worden want dan treed Therapy! op in het Paard (Den Haag) en wij zijn erbij. Wil jij dat ook? Info: http://www.paard.nl/

2 april: Nog een keer Blues for Breakfast i.s.m. Blue North in Floratheater - Verwersdijk 1 - Delft, toegang gratiz - zaal open 21.00 uur.

Van 5 t/m 10 april gaat Osirius op wintersport naar Tignes, voor de thuisblijvers: Hotel le Genepy (+33 479 065 711 ;-)

Het jaarlijkse Soelmannen weekend valt dit jaar samen met Koninginnedag, leuker kunnen we het niet maken! Hemelvaart en Bevrijdingsdag vallen ook al samen op 1 dag, dat ik uitgerekend in een werkgeversjaar weer aan het werk mag!

Het vijfde Voorschotfestival: dat vraagt om een waterdicht programma! Meerdere disciplines die samenkomen in een spetterende, maar ook spannende avond vol straattheater en multimedia spektakel.
Laat je meedrijven op het magische water van het Voorschotfestival, kom en laat je verrassen bij het Voorschotfestival op 10 mei. Meer info op http://www.mooiweerspelen.nl/voorschot/index.xml. De toegangsprijs bedraagt ? 49,50 (culinair buffet en spektakel inbegrepen) en daarmee sponsor je de Mooi Weer Spelen!

Jukebox Open Air geeft je een uitstekende uitvlucht op 1e Pinksterdag, wie wil er carpoolen? Zie het programma op www.jukeboxfanaat.nl/nieuws/view.php!

Voor het eerst is een toneelbewerking gemaakt van de 'Max Havelaar', misschien wel de klassiekste Nederlandse roman. Thom Hoffman speelt de hoofdpersoon, die de misstanden van het Nederlandse en inheemse bestuur aan de kaak stelt. Hoffman is na jaren weer terug op het toneel. 27 mei in Theater de Veste, info op http://www.theaterdeveste.nl/

ZATERDAG 4 JUNI: ZOETERMEER BLUES! Van 's middag tot diep in de nacht kan genoten worden van Blues, Blues en nog eens Blues.

Tenslotte het onbetwiste hoogtepunt van komende zomer: DE Mooi Weer Spelen, van 9 t/m 12 juni. Tientallen theateracts uit de hele wereld trekken een zinderend spoor door de historische binnenstad. Een bonte mix van stijlen en invalshoeken, thema dit jaar: Delft Waterdicht!

Visit: http://www.velotaxidelft.nl


DJ Notelaer [14 Okt 2005 - 12:52]

Zondag 21 aug van 14.00 tot 17.00 uur: 21e Jazz & Blues Festival Delft
Lokatie: Cafe de Oude Jan, Let's stick to the blues
Lokatie: Cafe de Joffer, Band: Big Max
Lokatie: Doelenlein, Band: Catfish
Kan jij nog kiezen? Daar krijg je de blues van!

Dit jaar zal op 26 en 27 augustus, de 16e editie van het altijd gratis toegankelijke Westerpop plaatsvinden. Uiteraard heeft Westerpop altijd weer nieuwe impulsen! Dus ga naar de site www.westerpop.nl voor het allerlaatste nieuws!

Theatermakers DiSiclama en Tekstblok presenteren op zondag 28 augustus 2005 van 12.00 tot 17.00 uur het Zoethout festival. Een gratis straattheaterroute voor iedereen, die lopend, fietsend, skatend of met de Velotaxi afgelegd kan worden. Op de terreinen van de Schaapskooi, Camping ?t Korft, Hoeve Biesland, Caf? du Midi en Paviljoen Knus treden Theatergroepen Suer, Doubl?, Elcapstok en DiSiclama.

DJ OJ and Friends nemen zaterdag 3 september in Grand Caf? Verderop afscheid van de zomer met een Tikkie Tiki Disco. Haal je Hawaii-shirt dus maar uit de kast, zet je zonnebril op, bestel een tropische cocktail en kom lekker dansen op zwoele zomerse klanken. DJ OJ draait de coolste muziek uit 45 jaar pophistorie. Tikkie Tiki begint 22.00 uur en gaat door tot de kleine uurtjes. Entree 2 euro, kaarten aan de Westvest.

8 september belooft een funky thursday te worden want dan is er een X-tra special gig van Doggybag & the Bag-up Bitches in Speakers (aan de Delftse Burgwal) en wij zijn erbij. Wil jij dat ook? Info: www.speakers.nl

Op zaterdag 10 september 2005 organiseert Nyama het ?Wereldculturenfestival?, dit jaar op het Doelenplein, in het centrum van Delft. Het Nyama festival is gratis toegankelijk. Op twee podia is tussen 11:00 en 21:00 een doorlopende programmering te zien met muziek- en dansvoorstellingen van artiesten uit onder andere China, Brazili?, Cuba, Mali, Senegal, Zambia, Spanje en Nederland.

Tweede week van september gaat de najaarseditie van de Rabobank Woonestafette weer van start. Velotaxi tourt dan opnieuw langs twaalf steden in twaalf weken. Hiervoor zoeken wij nog enthousiaste trappers, aanmelden kan via www.velotaxi.nl

Maas en Hotes spelen hun nieuwe theaterstuk op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september in 't Kapelletje (Rotterdam). Reserveren voor Immaculata? Bel 06-51273521 (Maas) of 06-53880925 (Hotes). Of ga naar de site van Maas en Hotes.

Op donderdag 29 september luidt SWEATY PANTS het nieuwe seizoen in bij muziekcafe De Kurk in de Kromstraat. Sweaty Pants is een coverband met een repertoire van lekkere stevige nummers.

1 en 2 oktober staat het 1e Design in Delft op het Doelenplein in het teken van industrieel ontwerp. Meer info op www.designindelft.nl, Yamama verzorgt de afsluiting.

8 en 9 oktober reizen alle Jukebox-fanaten natuurlijk weer af naar Rosmalen voor Rock Around the Jukebox. Het programma vind je op www.jukeboxfanaat.nl/.
Visit: http://soulman.jouwpagina.nl/


DJ 45-4Ever [16 Dec 2005 - 15:05]

Oktober:
Historische schepen varen op zaterdag 15 oktober 2005 van Leiden naar Delft. De vloot verzamelt om 10 uur bij de Vlietweg in Leiden (Vloot over de Vliet/Schepen in de Schie). Op een drijvend podium wordt in Leiden (Trekvliet: circa 10.30 uur), Leidschendam (Sluizen: rond 13.00 uur) en Delft (Kolk: ongeveer 16.30 uur) een speciaal hiervoor geschreven theaterstuk opgevoerd. Het stuk wordt gespeeld vanaf ??n van de meevarende schepen en bestaat uit een vertelling over de reis en achtergronden van de Pilgrim Fathers in een humorvolle mix van theater en muziek.

De Tiende Delftse Atelierroute is op 22 en 23 oktober 2005. Deze wordt voorafgegaan door de Delftse Salon in Galerie De Sigarenfabriek en een voorproefje op de site, van 6 tot 30 oktober. Ook dit jaar is er overal weer Kunst in de Etalage waarbij een 25-tal winkels zijn aangesloten.
Lokaties: de atelierroute is in het weekend op de Brabantse Turfmarkt af te halen.

November:
De 5e draait DJ 45-4Ever op een spaanse surprise avond in de Haagse Eendenkooi. De catering wordt verzorgt door La Tapita (voor al uw culinaire spaanse wensen ;-).

Christiaan en John verwelkomen Abraham
met een gezellige avond op 12 november om
20.30 uur in de Notelaer.
Welke muziek we gaan draaien?
Spinning the Sounds of the Sixventies! Swingende verzoekjes? Mail hier jouw top 5!
De Notelaer presenteert bovendien een heerlijk ontbijt wanneer je blijft slapen. Aanmelden daarvoor kan via John of Christiaan.

Woensdag, de 16e hebben we Steve Harley & Cockney Rebel gezien in de Boerderij (Zoetermeer). De mannen namen zelfs even een half uurtje pauze tussendoor. Dat hadden ze beter niet kunnen doen want de zaal was daarna nog maar half gevuld.

Nee, dan kan je beter op vrijdagavond naar Peter Wolf & Sheep Skin gaan kijken in het Proeflokaal (Gasthuislaan Delft). Dat rockt en dat bluest, dat lieve lust. Alleen jammer dat sommigen daar pas binnen komen lopen als er Going Home gespeeld wordt.

Ook Doggybag in de Kurk (Kromstraat Delft) mag niet onvermeldt blijven. Dat die gasten nog nooit tot beste coverband van NL uitgeroepen zijn ... Ze deden het nog eens dunnetjes over tijdens het Aids Benefiet Concert in de Flora. Helemaal niet errug!

Ander hoogtepunt van die avond was Let's Stick Together. Altijd goed voor een 80's verantwoorde revival van 45 jaar popclassics. De mannen van Alquin spelen nog steeds met hoorbaar plezier samen met o.a. Polle en Henk Koorn (op de valreep ;-).

Tot slot van deze korte terugblik het immer gezellige Soelmannen Weekend. Dit keer in het statige Rhederoord (De Steeg), jammer dat ze nog middenin een verbouwing zaten. Verder wel een prachtige omgeving voor de zondagse wandeling. Dat gaan we beslist nog een keer combineren met een bezoekje aan de Super Soul-club, een soort van Art & Soul-lounge in de Achterhoek. Lijkt me wel wat voor een (bijna) 50'ers weekend.
Visit: http://www.starinfo.nl


GVD Rastman [24 Jan 2006 - 11:28]

je bent leuk,
ik weet het zeker!
x
aanvangstijd van mijn programma is NU!
Visit: http://www.overliefdeenapentenen.nl


Silly Soulman [13 Apr 2006 - 12:51]

Goedkoop Reizen presenteert::
De 12e ski-trip, dit keer naar Les Deux Alpes.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij ???? van 4 tot 9 april ????

De Wereldzaak
Op veler verzoek gaan we woensdag de 25e om 20.00 uur nog maar eens bij de Wereldzaak aan de Krakeelhof.

Delta Mix Toernooi
Zaterdag de 28e van 10.00 tot 17.00 uur is er weer het altijd gezellige Volleybaltoernooi. Daarvoor zoekt het Soul-team nog een vrouw en een man.

Surprise Party
4 Feb is me meissie ook eindelijk 45, dat wil ze liever niet vieren. Dus dat doen we dan ook niet, we weten allemaal wel waarom. Die surprise party houden we tegoed. Dresscode: Black & Blues, de jukebox gevuld met haar eigen favo Rock & Blues 45'ers. Hapje, tapje, alle info binnenkort op deze site en je mag altijd even mailen.

Star Promotions
Voor een compleet overzicht van alle door ons georganiseerde markten volsta ik met te verwijzen naar http://www.starinfo.nl/

Delft Blues Festival
De datum van het derde Koninck Bluesfestival is vrijdag 17 en zaterdag 18 feb. In ruim 30 caf?s in de Delftse binnenstad valt de blues te genieten.

Nacht van het Cabaret
Tijdens de 3e Nacht van de Lach kunnen we weer kennis maken met aanstormende cabarettalenten. De belangstelling voor deze avonden is groot en ook op 18 feb is theater De Veste uitverkocht.

Loes Luca e.a.
In de bitterzoete muziektheaterproductie Sneeuwwit wordt het sprookje binnenstebuiten gekeerd tot een licht absurde verhaal, vrij naar het boek ?Zwart als inkt?. Loes Luca speelt een rijke, mooie, getrouwde vrouw, die een paar tegenslagen te verduren krijgt. Haar man sneuvelt in de oorlog en haar dochtertje zeurt de hele dag aan haar kop. Bovendien maakt elke blik in de spiegel - gespeeld door Paul Kooij - haar duidelijk dat ze lang niet meer zo mooi is als vroeger. Blijft zo?n vrouw kalm en beheerst? Of is zij misschien in staat tot vrij ernstige dingen, zoals... moord? En wie zijn die dwergen eigenlijk? 4 maart in de Veste!

Tony's Acts & Artists
De rest van mijn agenda laat ik afhangen van de boekingen die binnen gaan stromen via Tony. We zijn nog bezig met de nieuwe site maar binnenkort staat DJ 45 4Ever onder het kopje DJ's vermeld. Op die site vind je voor 2006 een complete concertagenda.

Haak is de naam
Naar aanleiding van het overlijden van Nico Haak, afgelopen 13 nov 15 jaar geleden, is er op Stadsradio Delft een special uigezonden i.s.m. Radio Rembrand. De reacties hierop waren zo enthousiast dat er op 19 januari een muzikaal eerbetoon georganiseerd werd door Polle Eduard, in Cafe Royal aan de Voldersgracht. Dat was zo'n succes dat we dat vast nog wel een keertje over zullen doen, in Ahoy bijv. Wordt vervolgd, duhuh.

Xieje.
Visit: http://www.originals.be/


U.P.s Connexxion [02 Aug 2006 - 16:35]

MIEPIE IN HEAVEN
aANDE VOORAVOND VAN Witte Donderdag is Miepie verhuisd naar de poezenhemel. Goede vrijdag is ze gecremeerd.

Nooit meer poezevoetjes op de trap,
Nooit meer gespitste oortjes in de keuken.
Bedelen kende ze niet,
ze wenste gewoon als volwaardige
disgenoot behandeld te worden.
Nooit meer behoedzaam sluipen
naar de reiger op de steiger.

Lief poezemeisje,
bedankt voor 18 jaar lief en leed.

AAN TAFEL!
Vanaf 20 april heeft Oost-Watergraafsmeer haar eigen Table d?H?te in het sfeervolle proeflokaal van Erik?s Delicatessen, op het Beukenplein 14-16!
Iedere 1ste en 3de donderdag van de maand nodigen Mieke en Susan u uit om onze gast te zijn. Zij koken met verse seizoensproducten en houden van pure smaken uit de mediterrane keuken. Iedere avond zal er een ander menu gekookt worden, voor een vaste prijs van ? 29,50 exclusief wijn/overige dranken.
U hoeft alleen aan te schuiven en te genieten van het heerlijke diner en het altijd wisselende tafelgezelschap. ?Want koken is onze passie!?
Wilt u mee-eten? Er is plaats voor maximaal 20 personen. Reserveren kan via Mieke's Etens Aardigheden of via Soul Sisters Mob: 06-4353 0055.

VOORSPELEN
De Voor (Mooi Weer) Spelen beginnen op vrijdag 21 april: een bijzondere avond vol theater, dans en andere acts. Zo komt Miss Dee, een van de weinige vrouwelijke rappers in ons land, doet Doggy Bag mee en maakt choreograaf en danser Marc Vanrunxt voor de VoorSpelen een speciale creatie. Combineer dat moois met gratis theatraal eten en liefhebbers van Mooi Weer Spelen hebben een mooie avond. De opbrengst komt ten goede aan de programmering van het festival. Kaarten a ?35 (voor studenten en vrijwilligers ?20) kunnen online besteld worden, per e-mail. De avond begint om 20.30 uur.

KONINGINNENACH
Eerst is er de CD presentatie van de Delftse bluesband the Dime, vanaf 20.30 uur in Speakers aan de Burgwal. Google even op the Dime voor meer info over deze fantastische Delft Blues Band.
Daarna lekker ouderwets rocken in een bruin caf?. Iedere laatste donderdag van de maand zijn er live optredens in eet- en proeflokaaltje De Kurk in de Kromstraat. Vanaf 22.00 uur treedt de coverband Mixed Emotions op tijdens de Dellufse Koninginnenach!

KONINGINNEDAG
Ook op zaterdag ben je van harte welkom in Delft. Met tal van activiteiten in en rond de binnenstad. Er is een rommelmarkt, muziek, lekkere hapjes en drankjes, drumbands en majoretterokjes. Op het St. Agathaplein is het Orange Sun Festival. Wie, wanneer en waar optreedt en wat er te doen is, staat in het programmaoverzicht op Delft.nl

Volcano Volleybaltoernooi
Van 1 MEI T/M 26 JUNI zijn de maandagavonden weer gereserveerd voor het jaarlijkse Recreanten Volleybaltoernooi. Wil je een avond meespelen, mail me dan even.

Blues aan Zee
Waarom naar Utrecht of Den Haag als je in het Westland vlak bij de zee in een van de vele zalen de blues lijf kunt snuiven? Alle info en locaties vind je in de Consertagenda aan Zee!

Jukebox Open Air
Deze beurs wordt, zoals de naam al zegt, buiten gehouden en ademt een geheel andere sfeer uit dan de oktoberbeurs. Op het Autotron terrein zijn meer dan 250 standhouders aanwezig. Buiten het enorme aanbod aan jukeboxen treft men er ook andere items aan als 45 4Ever singles, flipperkasten, kleding, reclameborden en nog veel meer uit de periode 1945-1970. Verder is er live muziek aanwezig en komen vele bezoekers ?in stijl? naar dit evenement met hun oldtimer.

45'ers Weekend
Er zijn knopen gehakt en bizarre reservaties gemaakt. Joe kan in joe agenda vermelden: 27 mei om 12.00 uur op dit adres. Waarna lunch en culturele middag in deze straat. Zondag wordt het festivalseizoen geopend met een Poetry Park, het Plein van Solidariteit en een Podium voor Wereldkunst.

Pinksteren
Kosten noch moeite zijn gespaard om ook dit jaar weer een aantrekkelijk buitenverblijf te reserveren voor de hele familie. En dit is het geworden, midden in het drentse vaderland.

Mooi Weer Spelen
Vanaf 7 juni bruist de Delftse binnenstad van 5 dagen locatietheater, beeldende kunst, straatacts, moderne dans en muziekspektakel. Nieuw zijn de projecten die zich begeven op het snijvlak van techniek en wetenschap, nieuwe media en video, meestal gratis maar op sommige speciale locaties kan een lage entreeprijs gevraagd worden.
We gaan er weer iets moois van maken en dat kan natuurlijk alleen met de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Hier kan je al je energie kwijt!

WK Voetbal
Op 9 juni 2006 wordt na veel commerci?le kermis eindelijk afgetrapt. Dan start het WK voetbal met de wedstrijd tussen gastland Duitsland en outsider Costa Rica. E?n maand later, op 9 juli om 20.00 uur begint de finale. Wie zal de tegenstander van Nederland worden? Een overzichtelijk schema vind je hier, veel plezier!

Pier 32
Tenslotte niet vergeten om tussen alle bovenstaande activiteiten zo af en toe eens van de zomer te komen genieten aan het zuiderstrand tussen Kijkduin en Scheveningen. Ter hoogte van Pier 32 wordt er haast elke avond wel een volleybalnetje opgezet.

Apres Ski
23+24 juni in de Harskamp.
Nordic walkers + Disco sloffen mee!

Parkpop
25 juni in het Haagse Zuiderpark.
Toegang is nog altijd gratis!

Doelenpleinconcert
Elke zondag van 16.00 tot 19.00 uur.
Lekker luchtig loungen ander de platanen!

Nederbeat
Ook tot september, in RockArt Galery - Hoek van Holland een speciale expo.
Open do- t/m zondag van 13.00 tot 17.00 ofzo!

Pulse Premiere
6 juli in Service Bios Apollo, daarna alleen te koop bij Velvet Music a/d Voldersgracht!

Chalon dans la Rue
Heerlijk vier dagen straattheater spotten van 20 t/m 23 juli. Hoogtepunten: Schdong, Les Grooms, Massimo Staff en Les Chevals.

Kane in Speakers
28 juli Ontzettend hete try out voor het grote Malieveld concert + nieuwe CD. Veel te kort!

Wordt vervolgd, Joep doeJ.
Visit: http://www.delftmusicprojects.nl


quinten [08 Jan 2007 - 17:04]

lieve joep waarom heb je geen foto
van je zelf ik hou van jouw egt waar
groetjes quinten


Naam:
E-Mail:
Website:
Verificatie code:

 
Bericht: